Winteractie De Nieuwe Muze, geldig t/m 31 januari 2022

Neem nu een kennismakingsabonnement tegen de actieprijs van €29,50 (normaal €54,00) of koop een los nummer voor € 7,50 (normaal €12,50).

Deze actie is geldig t/m 31 januari 2022!

Stuur een mail met uw naam en adresgegevens naar o.v.v. ‘Winteractie’ en u ontvangt De Nieuwe Muze een jaar lang vanaf het nummer volgend op uw aanmelding. U kunt zich ook per brief aanmelden bij Stichting Muze Muziektijdschrift, Bellamydwarsstraat 34, 1053 BD, Amstedam.

Losse nummers te verkrijgen in de boekhandel (zie voor verkooppunten onder ‘Abonneren’ op deze website) of bestel ze via Magvilla:

You May Also Like

Teken de petitie! Steun Jong Talent opdat de Klassieke Muziek kan blijven voortbestaan!!

De leukste muzikale stedentrip voert deze week naar Boedapest

Bijzonder afscheid door Maarten Koningsberger & Friends op 24 juni in het Concertgebouw

Arcadi Volodos De magie van Schubert, Schumann en Liszt