Winteractie De Nieuwe Muze, geldig t/m 31 januari 2022

Neem nu een kennismakingsabonnement tegen de actieprijs van €29,50 (normaal €54,00) of koop een los nummer voor € 7,50 (normaal €12,50).

Deze actie is geldig t/m 31 januari 2022!

Stuur een mail met uw naam en adresgegevens naar o.v.v. ‘Winteractie’ en u ontvangt De Nieuwe Muze een jaar lang vanaf het nummer volgend op uw aanmelding. U kunt zich ook per brief aanmelden bij Stichting Muze Muziektijdschrift, Bellamydwarsstraat 34, 1053 BD, Amstedam.

Losse nummers te verkrijgen in de boekhandel (zie voor verkooppunten onder ‘Abonneren’ op deze website) of bestel ze via Magvilla:

You May Also Like

Indrukwekkende ‘kameropera’ van Michel van der Aa

Veel over en van Joey Roukens in het november/december nummer van De Nieuwe Muze

Cello Biënnale groots en meeslepend muziekfeest vol verrassingen

Schubert Editie Liszt Concours 2022 gewonnen door Japanse pianiste Yukine Kuroki