Audiovisuele première van debuutalbum Home

Vanavond om 21.43 bijzondere multimediale livestream vanuit het Muziekgebouw in Amsterdam om 21.43 uur!

Audiovisuele première van debuutalbum Home.
Multidisciplinair kunstenaar Boris Acket en visueel kunstenaar Vincent Rang presenteren hun audiovisuele debuutalbum Home met een unieke livestream vanuit de Grote Zaal. Speciaal voor deze uitvoering betrekken zij in samenwerking met regisseur Jerom Fischer ook de rest van het gebouw en de omgeving met behulp van bewegende camera’s en microfoons. Het concert is live te volgen via ons Youtube-kanaal.

Het concert begint precies om 21.43 uur, wanneer de zon onder gaat. Terwijl het buiten donkerder wordt, ontsnapt de kijker gaandeweg aan zijn huiskamer, om uiteindelijk te verdwijnen in de mysterieuze wereld van Acket en Rang. De natuurlijke stillevens van Vincent Rang raken steeds meer vervreemd en vormen samen met de melancholische ambient en hypnotiserende elektronica van Acket geleidelijk nieuwe werelden, waarin je telkens iets nieuws kunt horen en zien. De kleurrijke visuals, harmonieën en geluiden benadrukken de subjectieve ervaring van het verstrijken van de tijd.

Het nieuwe ambient-album Home van Acket en Rang komt eind juni uit op het label De Lichting.

 

Steun het goede doel!

De culturele sector, waaronder ook vele musici en makers, wordt hard geraakt door de coronacrisis. Dit concert is dan ook mede bedoeld om hen een hart onder riem te steken. Op verzoek van alle makers betrokken bij dit concert komen donaties volledig ten goede aan Stichting Nederland Wordt Beter, die opkomt tegen racisme in Nederland. Doneren kan eenvoudig via de website van Stichting Nederland Wordt Beter. Dank alvast namens de makers!

 

You May Also Like

Ella van Poucke en Stephen Waarts lanceren nieuwe kamermuziekserie in De Duif

over-dit-nummer-3-2024

Claron McFadden breekt een lans voor Veronica Franco

In Zeist gebeuren mooie dingen …