Het Concertgebouw op de 336e verjaardag van Johann Sebastian Bach

Betogers tegen het corona beleid worden week in week uit van het Museumplein in Amsterdam verjaagd door een enorme overmacht aan politie, ME’ers en Romeo’s… Het is te hopen dat de klassieke muziek, die volgens sommigen op de dodenlijst staat, deze pandemie en het culturele beleid van onze regering zal overleven, zodat alle orkesten, ensembles en musici die noodgedwongen aan het streamen zijn geslagen weer live voor publiek kunnen gaan optreden. Niet alleen in Het Concertgebouw, maar ook in alle andere grote en kleine zalen, kerkjes en andere podia in Nederland.

You May Also Like

Griekse dirigente Stamatia Karampini schrijft meeslepende debuutroman

Live streaming 23 mei 16.00 vanuit de Balie Willem Mengelberg: Tussen licht en donker

Aidan Mikdad (19) maakt als jongste kandidaat veel indruk op Elisabethwedstrijd voor piano