Piano’s Maene & Clavis Piano’s bundelen krachten

Piano’s Maene en Clavis Piano’s hebben bekend gemaakt hun krachten te gaan bundelen. Piano’s Maene, een familiebedrijf uit België en één van de grootste bedrijven op de Europese pianomarkt, nam in 2019 het Nederlandse Ypma Piano’s over. Sinds Clavis Piano’s 35 geleden ontstond uit de firma Goldschmeding is het bedrijf snel gewaardeerd met vestigingen in Utrecht (Nieuwegein), Delft en Amsterdam.

Het nieuwe Piano’s Maene Nederland zal met deze bundeling dus vestigingen hebben in Alkmaar, Amsterdam, Delft en Utrecht en meer dan 40 medewerkers om de klanten maximaal te bedienen.
In België zijn er vestigingen in Ruiselede (hoofdkantoor), Gent, Antwerpen, Brussel en Oud-Rekem (Lanaken). Ook de webshop is zeer populair in zowel België en Nederland.

Alle medewerkers van Clavis blijven werkzaam in het vernieuwde bedrijf, klanten kunnen dus ook in de toekomst een beroep blijven doen op hun vertrouwde contacten en service. Maar daarbij komen nu het Piano Technisch Atelier, de Yamaha en Steinway concertverhuur, de know how en het aanbod aan historische instrumenten en de nieuwe merken als Steinway & Sons, Kawai, Essex, Boston alsook de eigen merken van Piano’s Maene : Doutreligne, Petrus-Ypma en de Chris Maene Straight Strung Concertvleugels.

You May Also Like

Ella van Poucke en Stephen Waarts lanceren nieuwe kamermuziekserie in De Duif

over-dit-nummer-3-2024

Claron McFadden breekt een lans voor Veronica Franco

In Zeist gebeuren mooie dingen …